Smartlog v3 » http://soeren.langelund.com » Bold og brag
Opret egen blog | Næste blog »

Bold og brag

3. Feb 2008 16:40, Søren Langelund

 Super Bowl XLII: Årets største sportslige endagsbegivenhed bliver skudt i gang i aften/nat dansk tid, når de igennem hele sæsonen skræmmende suveræne New England Patriots tager imod Eli Mannings undertippede New York Gigants i årets Super Bowl. I sig selv et kæmpe show og en uomgængelig mediebegivenhed, men også - for mig - en af årets helt store begivenheder i almindelighed og sportsbegivenheder i særdeleshed.

For ikke kun er amerikansk fodbold et på én gang meget simpelt og komplekst spil, en form for skak udført med nådesløs fysik. Det er også den reelt set eneste sportsgren, som jeg finder så engagerende, at jeg kan se en hel kamp eller to i timevis uden at have et specielt tilhørsforhold til nogle af holdene. Taktisk såvel som spændingsmæssigt er der så mange niveauer og mulige overraskelser i NFL, at det aldrig bliver kedeligt. Som klicheen påbyder: alt kan ske, og alt vil ske.

Det eneste, som kunne have gjort nattens kamp en endnu større begivenhed, havde været, hvis 'mit hold' fra Dallas Cowboys var kommet i Super Bowl. Men ja, Eli Mannings giganter fra New York overraskede med en sejr over min helt Romo og co., og sørme om han så ikke ugen efter slog legenden Favre ud også. Det ændrer dog næppe ved, at nattens vinder formodentlig bliver Patriots ledt an af Mr. Perfect himself, Tom Brady. For sjældent - hvis nogensinde - har et hold spillet så flot og fejlfrit bold, som dét Patriots har leveret i år.

Det til trods glæder jeg mig som et lille barn til kick-off, og jeg både tror og håber, at vi får en intens og uforudsigelig Super Bowl. Kedeligt bliver det bestemt ikke, og før det sidste fløjt har lydt, skulle det ikke undre mig, at alt kan og vil ske (selvom vi i år ikke har Justin Timberlake til at blotte diverse sangerinders bryster i pauseshowet)...


Introduktion

    28-årig redaktør på TV 2 NEWS, cand.mag. i Medievidenskab fra KU og filmanmelder/skribent beretter om alt fra kultur og kærlighed til dumsmarte debatoplæg og bovlamt brok

I mit øre

Seneste rangerede film

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkivskabet

Tags

Arkiv

Relaterede