Smartlog v3 » http://soeren.langelund.com » Da jeg mødte Ole Christian Madsen
Opret egen blog | Næste blog »

Da jeg mødte Ole Christian Madsen

27. Mar 2008 18:40, Søren Langelund

 Premiereinterview: Den dyreste dansksprogede produktion nogensinde. En af årets mest ventede filmoplevelser. I morgen fredag har den så endelig premiere - Flammen og Citronen, altså. Jeg var imidlertid så heldig dels at se filmen for et par uger siden og dels at få lov til at interviewe filmens instruktør Ole Christian Madsen.

Det blev til en snak om kunsten at opsøge og omfavne tvivl, bevidste stilistiske fravalg samt søgen efter en tabt national identitetsforståelse, og jeg er egentlig blevet ret tilfreds med resultatet, som kan læses lige her!

Ole Christian Madsen viste sig at være både kunstnerisk og medmenneskeligt fokuseret såvel som interesseret, og det var bestemt ikke svært at få en samtale i gang. Dårligere blev det heller ikke af, at han roste CinemaZone til skyerne, så jeg nærmest blev helt blød i knæene :-).

Skulle man efter at have læst interviewet have lyst til at se filmen, så burde der være mere end rig mulighed for at finde den i en biograf nær dig i den kommende tid. Min personlige oplevelse af den er meget kortfattet, at den bestemt er flot, fascinerende og velspillet, men også lidt lang og sine steder ufokuseret i fortællingen. Havde jeg skullet anmelde den, var jeg nok endt ud med 4 store stjerner ud af 6 mulige - et resultat flere af mine kolleger synes at dele, som man kan læse her.


Introduktion

    28-årig redaktør på TV 2 NEWS, cand.mag. i Medievidenskab fra KU og filmanmelder/skribent beretter om alt fra kultur og kærlighed til dumsmarte debatoplæg og bovlamt brok

I mit øre

Seneste rangerede film

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkivskabet

Tags

Arkiv

Relaterede