Smartlog v3 » http://soeren.langelund.com » Waiting for the miracle
Opret egen blog | Næste blog »

Waiting for the miracle

4. Jul 2008 19:31, Søren Langelund

Leonard Cohen live: Nogen kender ham som charmør, andre hans baggrund som munk. Til tider forklæder han sig som æstetiker og romantiker, andre gange som koldblodig, grusom pessimist. Måske er troubadouren og singer-songwriteren Leonard Cohen det hele på én gang. Med sin rustne, gennemtrængende og behageligt mediterende bas-stemme og tidløst rørende poetiske tekster har Cohen i over 40 år omkredset og dissekeret åndslivet, kærligheden og ensomheden - og musikalsk indtaget Manhattan, Berlin og det meste af den øvrige verden.

I morgen aften er det så Københavns tur til at blive sendt i den syvende musikhimmel, når Cohen live gæster Rosenborg eksercerplads. Blandt de dedikerede fans, der ikke har ladet sig skræmme af den lidt pebrede billetpris, er undertegnede, og jeg glæder mig ualmindeligt meget. Ifølge anmeldelserne af verdensturneen, som Cohen blev tvunget ud på, da en grådig manager stjal hans opsparing, kan man også roligt forvente mirakler af morgendagens koncert.

Så godt som samtlige dagblade herhjemme gav turnestarten i Dublin i juni 6 stjerner ud af lige så mange mulige, og bl.a. kaldte Ekstra Bladets Henrik Queitsch koncerten for ”en oplevelse for livet. Fra livet. Om livet. Amen”, og Erik Jensen fra Politiken så ” en af de smukkeste koncerter, undertegnede har haft fornøjelsen af at opleve”.

Så det er umiddelbart svært ikke at have skyhøje forventninger før koncertstarten i morgen aften kl. 21:00. Hvorvidt de bliver indfriet – og hvordan – skal jeg med glæde rapportere om her på bloggen i en de næstkommende dage...!

I øvrigt er der stadig ledige billetter til koncerten, hvis man skulle være interesseret.

Kommentarer

  1. UGG Classic Cardy
    23. Oct 2012 04:54
    1

    Skolen er absolutt iøynefallende litt. Hvis du ikke kan akseptere. Å bære hotpants og støvler bukser. Da er blyanten bukser litt. Klærne er alle kan brukes med løse gensere og genser. Det waisted skjorte. Ulike samlokalisering metode du velger MM!


Introduktion

    28-årig redaktør på TV 2 NEWS, cand.mag. i Medievidenskab fra KU og filmanmelder/skribent beretter om alt fra kultur og kærlighed til dumsmarte debatoplæg og bovlamt brok

I mit øre

Seneste rangerede film

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Arkivskabet

Tags

Arkiv

Relaterede